Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 271g1965kcal3.2g1.1g220.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 294g1007kcal29.9g205.5g3.5g10.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 253g317kcal27.8g0.7g22.8g0g
Sokeri 154g623kcal0g153.3g0g0g
Banaani, kuorittu 361g314kcal3.8g66.1g1.4g6.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g56kcal2g10.8g1.3g5.1g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g8629kcal135.2g888.6g498.4g44g
Valittu annoskoko1368g4315kcal67.6g444.3g249.2g22g
Annoskoko puolitettuna684g2157kcal33.8g222.2g124.6g11g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700