Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g45g180kcal0g44.5g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g110g988kcal0g0g109.8g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen40g287kcal0g0g31.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Grahamjauho 110g360kcal11.6g66.6g2.4g10.9g
Neljänviljanhiutale 30g99kcal3g17.4g1g3.4g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g126g516kcal3.8g113.2g5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 449g120kcal14.8g13.9g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g100g559kcal6.5g56.9g4g0g
Raparperi 299g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g6567kcal96.8g658.4g319.6g37g
Valittu annoskoko1368g3283kcal48.4g329.2g159.8g18.5g
Annoskoko puolitettuna684g1642kcal24.2g164.6g79.9g9.3g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044