Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g748kcal85.6g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 197g190kcal5.9g38.6g0.6g2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 113g439kcal2.4g2.5g47.3g0g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima113g439kcal32.6g0g33.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 8.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g3934kcal260g135.4g255.6g23.4g
Valittu annoskoko1368g1967kcal130g67.7g127.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna684g983kcal65g33.9g63.9g5.9g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429