Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio2635g7378kcal65.9g92.2g737.8g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 2503g7444kcal37.5g159.5g751g1g
Maustekurkku sokerisuolattu 1054g210kcal7.3g31.6g1.1g19g
Kapris etikkaliemessä, Figaro395g121kcal8.3g16.6g2g12.6g
Sipuli (kuorittu)791g213kcal10.3g37.9g1.6g13.4g
Hunaja 171g566kcal0.9g138.4g0g0g
Sinappi (teollinen)132g170kcal5.8g18.6g7.9g0g
Porkkana 659g215kcal4.1g36.6g1.3g16.8g
Anjovis-filee, 1 kpl791g1660kcal75.1g110.7g102.8g0g
Valkopippuri 26g75kcal2.7g11.2g0.6g6.9g
Mustapippuri 53g148kcal5.7g20.2g1.7g14g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 791g171kcal2.5g12.6g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36741kcal452.2g1372.2g3215.6g169g
Valittu annoskoko10000g18370kcal226.1g686.1g1607.8g84.5g
Annoskoko puolitettuna5000g9185kcal113.1g343.1g803.9g42.3g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171