Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g1669g1586kcal317.2g18.4g28.4g0g
Paprika punainen 250g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Paprika keltainen 250g76kcal2.4g12.8g0.5g5g
Paprika vihreä 250g53kcal2.4g6.3g0.8g4.8g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Kukkakaali 167g40kcal3g3.7g0.5g3.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g104g28kcal1.4g5g0.1g1.8g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Vesi5008g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g234g140kcal5.8g11.7g16.4g1.9g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)21g15kcal0.1g1.9g0.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen84g601kcal0.8g0.8g66.8g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1461g2629kcal29.2g73g248.3g0g
Chili paprika punainen84g33kcal1.7g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10892kcal765.8g340.2g730g62.8g
Valittu annoskoko10000g5446kcal382.9g170.1g365g31.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2723kcal191.5g85.1g182.5g15.7g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102