Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto497g1392kcal94.4g0g109.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow59g152kcal5.8g5.8g11.7g0.9g
Vesi5848g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 88g95kcal6.9g14.3g0.5g1.8g
Bataatti, kuorittu 2006g1624kcal31.5g337.6g1g60.2g
Juuriselleri 737g232kcal9.2g33.9g1.5g22.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g702g190kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl64g579kcal0g0g64.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8525kcal313.8g850.6g379.6g195.2g
Valittu annoskoko10000g4263kcal156.9g425.3g189.8g97.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2131kcal78.5g212.7g94.9g48.8g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279