Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl47g56kcal8.9g0.4g2g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g34g16kcal0.2g3.8g0g0g
Hunaja 2.1g6.9kcal0g1.7g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g21g13kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g4.2g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g207kcal19g15.6g7.2g0.6g
Valittu annoskoko137g103kcal9.5g7.8g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna69g52kcal4.8g3.9g1.8g0.2g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.7g2.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902