Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton63g68kcal14.1g0g1.1g0g
Pekoni atria31g110kcal4.7g0g9.4g0g
Sieni rouskut, suolattu 20g5.2kcal0.3g0.5g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g449kcal39.6g2.4g29.6g1.2g
Valittu annoskoko137g225kcal19.8g1.2g14.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna69g112kcal9.9g0.6g7.4g0.3g
Arvot/100g100g164kcal14.4g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489