Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Nakki, keskiarvo 31g73kcal3.6g0.4g6.4g0g
Kananmuna, paistettu 17g35kcal2.2g0.1g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g395kcal14g21.4g28.2g1.6g
Valittu annoskoko137g197kcal7g10.7g14.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna69g99kcal3.5g5.4g7.1g0.4g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.8g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094