Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 50g17kcal0.3g2.7g0g0.7g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.5g1.3kcal0g0.4g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g571kcal2.8g56.8g35.2g2.6g
Valittu annoskoko137g286kcal1.4g28.4g17.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g143kcal0.7g14.2g8.8g0.7g
Arvot/100g100g208kcal1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891