Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 84g279kcal1.7g2.5g29.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen17g5.6kcal0.6g0.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g14g56kcal0g14.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g17g11kcal0.6g0g4.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g5.1g17kcal0.4g2.7g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g735kcal6.6g40.2g68.2g0.2g
Valittu annoskoko137g368kcal3.3g20.1g34.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna69g184kcal1.7g10.1g17.1g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.4g14.6g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761