Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g180kcal15.1g0g13.5g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 8.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)6.3g4.4kcal0.7g0.2g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 5.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g411kcal32.8g6.8g27.6g2.8g
Valittu annoskoko137g206kcal16.4g3.4g13.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna69g103kcal8.2g1.7g6.9g0.7g
Arvot/100g100g150kcal12g2.5g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490