Kana-paprikapannu

Leikkaa broilerisuikaleet kuutioiksi ja sekoita kuutioiden joukkoon suola, kananmunan valkuainen ja vehnäjauho.

Huuhdo ja paloittele paprika.

Kuumenna öljy pannussa ja lisää broilerikuutiot.

Paista niitä koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat kauniin värisiä.

Nosta palat erilliseen kulhoon ja paista paprikoita pari minuuttia sekoittaen.

Pane sen jälkeen broileri takaisin pannuun.

Sekoita keskenään kastikeaineet: vesi, soija ja vehnäjauho.

Lisää kastike muiden aineiden joukkoon ja kiehauta ruoka.

Avot! Valmista tuli! Hyvää ja helppoa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Latvis89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, naturel (Rainbow), annos 100g56g53kcal11.2g0g1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g2.8g10kcal0.3g2g0.1g0.1g
Paprika vihreä 15g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g205kcal25.6g11g6.2g2.2g
Valittu annoskoko137g103kcal12.8g5.5g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna69g51kcal6.4g2.8g1.6g0.6g
Arvot/100g100g75kcal9.3g4g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377928