Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g42g42kcal7.2g0.4g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika keltainen 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton7g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g2.1g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g166kcal16.8g4.4g8.8g1g
Valittu annoskoko137g83kcal8.4g2.2g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g42kcal4.2g1.1g2.2g0.3g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152