Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g2.1g17kcal0g0g1.9g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g70g23kcal1g3.3g0.3g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g26g29kcal6.8g0g0.3g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g38g64kcal2.9g2g4.9g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g269kcal21.6g11.2g14.8g2.2g
Valittu annoskoko137g135kcal10.8g5.6g7.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna69g67kcal5.4g2.8g3.7g0.6g
Arvot/100g100g98kcal7.9g4.1g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985