Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g6.3g23kcal0.9g4.5g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Chilikastike original, Felix3.8g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g25g15kcal0.1g3.8g0g0.4g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 63g92kcal13.5g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g324kcal32.8g20.4g12.2g2.6g
Valittu annoskoko137g162kcal16.4g10.2g6.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g81kcal8.2g5.1g3.1g0.7g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152