Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g7g25kcal0.6g5.4g0.1g0.3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)28g5.1kcal0.5g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g170kcal13.8g13.4g6.6g1g
Valittu annoskoko137g85kcal6.9g6.7g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g43kcal3.5g3.4g1.7g0.3g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732