Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 59g129kcal10.2g0g9.9g0g
Vehnälese, Liperin mylly15g21kcal2.2g1.3g0.8g8g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä37g41kcal2.9g6.7g0.2g3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl2.9g24kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g500kcal36.6g16.2g32.6g22g
Valittu annoskoko137g250kcal18.3g8.1g16.3g11g
Annoskoko puolitettuna69g125kcal9.2g4.1g8.2g5.5g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540