Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)44g135kcal7.4g23.6g1.3g5.7g
Ketsuppi, meira4.7g3.3kcal0.1g0.8g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Palvikinkku Wursti13g12kcal2g0.1g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen10g35kcal2.4g0g2.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.3g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g18g8.7kcal0.2g2.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g516kcal25.8g55.6g21.8g12.2g
Valittu annoskoko137g258kcal12.9g27.8g10.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna69g129kcal6.5g13.9g5.5g3.1g
Arvot/100g100g188kcal9.4g20.2g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387993