Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.5g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Paprika keltainen 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.4g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g94kcal5.8g2g6.6g0.8g
Valittu annoskoko138g47kcal2.9g1g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g24kcal1.5g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g34kcal2.1g0.7g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532