Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 11g95kcal0g0g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.7g45.7g0.8g2.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7.2g51kcal0.1g0g5.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.9g11kcal1g0g0.8g0g
Hiiva 3.6g2.7kcal0.5g0g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 18g8.2kcal0.5g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g837kcal17.6g105.8g36.8g5.2g
Valittu annoskoko138g418kcal8.8g52.9g18.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna69g209kcal4.4g26.5g9.2g1.3g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070