Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g25g185kcal0g0g20.5g0g
Sokeri22g89kcal0g21.8g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl22g28kcal2.8g0.1g1.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)50g155kcal8.5g27g1.4g6.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Marianne crush 150g18g75kcal0.2g15g1.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g1073kcal23g130.2g50.6g13.6g
Valittu annoskoko138g537kcal11.5g65.1g25.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna69g268kcal5.8g32.6g12.7g3.4g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.3g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622