Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Oltermanni, perinteinen19g68kcal4.7g0g5.4g0g
Aurajuusto11g36kcal2.1g0g3.1g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.3g0.5g0.5g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Tonnikala öljyssä 10g18kcal2.6g0g0.9g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )10g14kcal1.3g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g427kcal37.2g5.2g28.2g1.6g
Valittu annoskoko137g213kcal18.6g2.6g14.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna69g107kcal9.3g1.3g7.1g0.4g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062