Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g15g87kcal3.3g3g7.6g0g
Leseseos (3 viljan)4.4g11kcal0.7g1.5g0.3g1.3g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Valkuainen (100g)5g2.1kcal0.5g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 50g98kcal9.3g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g19g53kcal0.5g0.7g5.2g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper8.7g25kcal2.3g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g689kcal37.2g12g56.2g3g
Valittu annoskoko137g344kcal18.6g6g28.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna69g172kcal9.3g3g14.1g0.8g
Arvot/100g100g251kcal13.5g4.4g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179