Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 63g13kcal0.6g1.6g0.2g1.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper63g181kcal16.3g0g13.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 13g110kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g610kcal33.8g3.2g51.6g2.4g
Valittu annoskoko138g305kcal16.9g1.6g25.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g153kcal8.5g0.8g12.9g0.6g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.2g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672