Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 73g55kcal1.4g11.3g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g26g61kcal2.9g0.1g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g255kcal9.4g27.4g11.8g3.2g
Valittu annoskoko138g128kcal4.7g13.7g5.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna69g64kcal2.4g6.9g3g0.8g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682