Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g31g18kcal2.8g1.6g0.1g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)19g51kcal5.6g0g3.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g7.5g24kcal1.4g3.4g0.6g1.2g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 5.6g18kcal0.6g3.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]9g11kcal1.1g0.2g0.7g0g
Katkarapu pienet (pirkka)16g10kcal2.3g0g0.1g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g14g19kcal1.7g0.7g1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g22g7.7kcal0.3g1.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g350kcal34.4g21.8g13.8g3.6g
Valittu annoskoko137g175kcal17.2g10.9g6.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna69g88kcal8.6g5.5g3.5g0.9g
Arvot/100g100g128kcal12.5g7.9g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020