Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 31g39kcal6.6g0g1.4g0g
Naudan paahtopaisti31g35kcal6.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g170kcal27.2g3.8g4.4g1.6g
Valittu annoskoko137g85kcal13.6g1.9g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna69g43kcal6.8g1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355