Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai19g66kcal2.2g13.3g0.4g0.6g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Banaani, kuorittu 46g40kcal0.5g8.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g840kcal9.8g109.8g39.8g2.8g
Valittu annoskoko137g420kcal4.9g54.9g19.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna69g210kcal2.5g27.5g10g0.7g
Arvot/100g100g306kcal3.6g40g14.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586