Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Maitosuklaa 25g134kcal2.5g12.5g8.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 25g178kcal0.2g0.1g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g1116kcal17.2g118g63.6g1.8g
Valittu annoskoko138g558kcal8.6g59g31.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna69g279kcal4.3g29.5g15.9g0.5g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772