Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 75g147kcal14g0g10.1g0g
Amerikansekoitus, Apetit23g6.3kcal0.4g1g0g0.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.5g13kcal0.9g0g1g0g
Ruohosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.4g5.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit19g24kcal0.6g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g482kcal32.4g3.6g37.4g1g
Valittu annoskoko138g241kcal16.2g1.8g18.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g121kcal8.1g0.9g9.4g0.3g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.3g13.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531