Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 2.3g8.4kcal0.4g1.1g0.2g0.4g
Hiiva, 50g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruispuurohiutale2.3g7.5kcal0.2g1.5g0g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai7.6g27kcal0.9g5.4g0.2g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 28g64kcal5.3g0g4.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.9g1kcal0g0.2g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto9g31kcal2.5g0g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g299kcal19.4g19g15.8g2.6g
Valittu annoskoko138g150kcal9.7g9.5g7.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g75kcal4.9g4.8g4g0.7g
Arvot/100g100g109kcal7g6.9g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670