Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Herkkusieni 26g4.2kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus13g46kcal1.8g0.1g4.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 34g111kcal0.7g1g11.8g0g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta3.8g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g452kcal12.4g4.8g42.4g1.4g
Valittu annoskoko138g226kcal6.2g2.4g21.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna69g113kcal3.1g1.2g10.6g0.4g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.7g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651