Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g18g19kcal0.4g0.7g1.8g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g7g5.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g228kcal14.2g13.6g13g1.4g
Valittu annoskoko138g114kcal7.1g6.8g6.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna69g57kcal3.6g3.4g3.3g0.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.9g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367