Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 51g43kcal9.3g0g0.6g0g
Tomaatti, tuore11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli, tuore11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g15g8.7kcal0.5g1.1g0.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki8.8g7kcal1.1g0.2g0.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 7.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 7.3g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.6g1.1kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 7.3g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton3.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.5g5.7kcal0g0g0.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia3.6g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g170kcal25g6.2g4.2g2.4g
Valittu annoskoko138g85kcal12.5g3.1g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g43kcal6.3g1.6g1.1g0.6g
Arvot/100g100g62kcal9.1g2.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469