Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g642g918kcal80.3g1.9g66.1g0g
Sokeri 496g2014kcal0g495.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 380g1302kcal38.7g265.6g4.6g13.3g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g2919g1635kcal262.7g145.9g5.8g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)1343g1464kcal38.9g220.2g47g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä1138g683kcal5.7g170.8g0g12.5g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli175g88kcal0g19.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini117g408kcal99.9g0g0.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä1109g666kcal5.5g166.4g0g12.2g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g584g234kcal0g58.4g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker496g1935kcal0.1g481.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22751kcal1065.4g4064.2g247.2g76.2g
Valittu annoskoko10000g11376kcal532.7g2032.1g123.6g38.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5688kcal266.4g1016.1g61.8g19.1g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813