Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)2917g2334kcal99.2g350.1g58.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2917g1330kcal87.5g140g43.8g0g
Kananmuna kuoreton 1925g2747kcal240.7g5.8g197.3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1750g5601kcal262.5g1032.7g45.5g175g
Ruokasuola jodioitu 82g2.1kcal0.5g0g0g0g
Leivinjauhe 58g103kcal3g22.1g0g0.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g350g2590kcal0g0g287g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29411kcal1386.8g3101.4g1263.8g350.6g
Valittu annoskoko10000g14706kcal693.4g1550.7g631.9g175.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7353kcal346.7g775.4g316g87.7g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979