Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 266g299kcal56.3g0g8g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 400g136kcal4.4g21.6g0.8g11.6g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g895kcal122.4g47g17.8g24.6g
Valittu annoskoko1372g447kcal61.2g23.5g8.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna686g224kcal30.6g11.8g4.5g6.2g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346