Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl233g70kcal10.7g4.4g0.7g3.7g
Kukkakaali 400g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen267g88kcal8.8g13.1g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g607kcal55.2g59.4g10.6g28.6g
Valittu annoskoko1372g304kcal27.6g29.7g5.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna686g152kcal13.8g14.9g2.7g7.2g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892