Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 211g1530kcal2.5g0.8g171.5g0g
Sokeri 418g1698kcal0g417.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)422g532kcal46.4g1.3g38g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 56g208kcal10.4g6.2g12.2g17.1g
Vehnäjauho puolikarkea 229g784kcal23.3g159.9g2.7g8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g84kcal0g20.9g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen8.9g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g9701kcal165.6g1221.2g448.8g50.2g
Valittu annoskoko1372g4850kcal82.8g610.6g224.4g25.1g
Annoskoko puolitettuna686g2425kcal41.4g305.3g112.2g12.6g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249