Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl175g629kcal21g124g3.7g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)210g639kcal20.3g128.5g4.2g30.4g
Fariinisokeri306g1241kcal0g305.4g0g0g
Voi 262g1901kcal3.1g1g213g0g
Muna, annos 60g105g92kcal7.9g0.9g6.4g0g
Mustikka metsä- 314g138kcal1.6g20.1g1.9g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g9283kcal107.8g1160.4g458.4g81.6g
Valittu annoskoko1372g4641kcal53.9g580.2g229.2g40.8g
Annoskoko puolitettuna686g2321kcal27g290.1g114.6g20.4g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592