Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen613g202kcal20.2g30g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 284g976kcal29g199.1g3.4g10g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.4g14kcal0.5g2.6g0.3g1.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Mustikka metsä- 263g116kcal1.3g16.8g1.6g8.7g
Hermesetas -neste8.8g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu44g26kcal0.4g2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g3129kcal139.2g513.8g43.8g39.8g
Valittu annoskoko1372g1565kcal69.6g256.9g21.9g19.9g
Annoskoko puolitettuna686g782kcal34.8g128.5g11g10g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321