Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g35g122kcal0g1g13.3g0g
Becel juokseva, annos 10g81g537kcal0g0g60.2g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g349g1552kcal24.8g236.8g68.7g12.2g
Vispikerma Flora 20%291g640kcal8.7g14.5g58.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)233g130kcal19.8g11.6g0.5g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g151g845kcal12.7g83.1g51.4g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g87g475kcal4.4g51.4g27.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 99g401kcal0g98.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini17g61kcal14.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g9627kcal170.8g1017.8g560.2g24.4g
Valittu annoskoko1372g4814kcal85.4g508.9g280.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna686g2407kcal42.7g254.5g140.1g6.1g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963