Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 450g1442kcal120.5g0g107.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g59kcal4.4g9.2g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Kookosöljy 100g11g100kcal0.1g0g11.2g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g596g304kcal8.3g44.7g6.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g17g13kcal1.3g1.6g0.1g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g56g17kcal0.6g3.4g0.6g1.7g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)17g13kcal0.2g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2745g3985kcal275.2g139.4g253.6g11.6g
Valittu annoskoko1372g1993kcal137.6g69.7g126.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna686g996kcal68.8g34.9g63.4g2.9g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536