Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 1200g2141kcal193.8g85.3g95.6g84.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2748g5447kcal392.4g184.8g311.8g173.6g
Valittu annoskoko1374g2724kcal196.2g92.4g155.9g86.8g
Annoskoko puolitettuna687g1362kcal98.1g46.2g78g43.4g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089