Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 133g427kcal35.7g0g31.9g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 267g79kcal5.1g9.3g0.7g6.5g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g267g80kcal4g12g1.1g6.7g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g167g183kcal5g5.3g16.7g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g133g213kcal2.8g5.1g20g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g8g17kcal1.1g1.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2748g2000kcal107.4g66.8g142.2g26.6g
Valittu annoskoko1374g1000kcal53.7g33.4g71.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna687g500kcal26.9g16.7g35.6g6.7g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401