Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g150g871kcal32.8g29.8g75.9g0g
Leseseos (3 viljan)44g112kcal7.3g14.9g2.7g13.1g
Voi 63g453kcal0.7g0.2g50.8g0g
Valkuainen (100g)50g21kcal4.9g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 500g976kcal93.4g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g187g525kcal4.7g6.6g52.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper88g254kcal22.7g0g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2750g6887kcal370.2g118.4g564.6g31g
Valittu annoskoko1375g3443kcal185.1g59.2g282.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna688g1722kcal92.6g29.6g141.2g7.8g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179