Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 625g506kcal9.8g105.2g0.3g18.8g
Paprika, punainen250g64kcal2.3g11.5g1g5g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g250g425kcal4g5.3g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2750g2166kcal55.4g253.8g89.2g60.2g
Valittu annoskoko1375g1083kcal27.7g126.9g44.6g30.1g
Annoskoko puolitettuna688g542kcal13.9g63.5g22.3g15.1g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462