Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g244g102kcal3.9g21g0.2g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g281g309kcal64.7g0g5.6g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g63g79kcal15.2g3g0.7g0g
Kesäkurpitsa94g16kcal0.4g2.3g0.6g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.5g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2750g1303kcal175.8g73.6g32.6g12.6g
Valittu annoskoko1375g651kcal87.9g36.8g16.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna687g326kcal44g18.4g8.2g3.2g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010