Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g367g202kcal5.5g23.9g9.2g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1g6.6g0.5g2.4g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g175g297kcal4.4g10.5g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2751g2352kcal158g107g142.6g15g
Valittu annoskoko1376g1176kcal79g53.5g71.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna688g588kcal39.5g26.8g35.7g3.8g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348